Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 160 g havuç, verev kesilmiş (0.5 cm)
- 500 g yer elması, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber (isteğe bağlı)
- 140 g portakal suyu
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 3604 kJ / 860.8 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 50.1 g
- Lif
- 67.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karides Sote
10min
Bulgurlu maydanoz salatası
25 min
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10min
Zeytinyağlı Fava
35 分钟
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1小时 15 分钟
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2小时 5 分钟
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 分钟
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1h 45min
Pancar Salatası
15min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 分钟
Zeytinyağlı Pırasa
30 分钟
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 分钟