Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g yulaf ezmesi
- 500 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 2 yk bal
- 100 g ayçiçek yağı, yağlamak için ekstra ayçiçek yağı
- 200 g çavdar unu
- 380 g ekmek unu, unlamak için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- ½ - 1 tk rezene tohumu, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baget ekmek
3h 45min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 Std.
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Zeytinyağlı Ekmek
2u. 10min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Tam Buğdaylı Pide
1 Std. 35 Min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Buharda Minik Ekmekler
2u. 10min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min