Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g su
- ¼ küp yaş maya (10g), ufalanmış
- sıvı yağ, kaseyi ve fırın kabını yağlamak için
- 350 g un, serpmek için ekstra un
- 150 g çavdar unu
- 100 g yoğurt
- 2 tk tuz
- 1 tk bal
- 1 tk kabartma tozu
- 2 yk elma sirkesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1u. 20min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2hod. 50min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Sütlü Minik Ekmekler
1ωρ. 45 λεπτ.
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Sütlü Ekmek
2 godz. 35 min