Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su, ekstra 2 tk su
- 1 paket instant kuru hamur mayası
- 1 tk bal
- 350 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 150 g beyaz un
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 yumurta sarısı
- 1 tk çörek otu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 101.5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baget ekmek
3 Std. 45 Min
Vanilya Şekeri
72 Std.
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Tahin
10min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Simit
2h 10min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Pide
1 Std. 20 Min