Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 somon fileto, taze, derili ya da derisiz, tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)
- deniz tuzu, ince
- 2 dal maydanoz
-
2
dal dereotu yaprağı
veya 2 dal taze kekik - 2 adet limon kabuğu, sarı kısımları, şeritler halinde soyulmuş
- 2 yk zeytinyağı
- 1800 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 248 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş bezelye
20min
Haşlanmış Yumurta
20min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Değerlendirme yok
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Yumurtalı Farfalle
1h 30min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1h 40min
Kıymalı Kabak Graten
50min
Meyve sosu (coulis)
15min
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min