Cihazlar ve Aksesuarlar
Caldo ibérico con mejillones y gambones
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 raciones
Malzemeler
-
100 g de puerro en rodajas de 2-3 cm
-
80 g de zanahoria en rodajas de 2-3 cm
-
50 g de cebolla
-
80 g de patata en trozos
-
500 g de huesos de jamón ibérico
-
1500 g de agua
-
1000 g de mejillones frescos limpios
-
12 gambones crudos enteros
-
perejil fresco
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 ración
Sodyum
1246.6 mg
Protein
40.1 g
Kalori
1361 kJ /
325 kcal
Yağ
12.1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
3.4 g
Karbonhidrat
12.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Revista Thermomix Nº 176
56 Tarif
İspanya
İspanya