Torta coi becchi

Torta coi becchi

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
10 fette

Malzemeler

Pasta frolla
  • 230 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 25 g zucchero
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
  • 1 uovo medio
Ripieno
  • 150 g di riso originario
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 300 g di bietole, le foglie senza la costa
  • 25 g di uvetta
  • 20 g di vin santo
  • 30 g di mollica di pane secca a tocchetti
  • 60 g di latte
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di burro
  • 2 uova medie
  • 25 g zucchero
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 40 g di cedro candito a cubetti
  • 30 g di pinoli sgusciati
Terminare la preparazione
  • 10 g di pinoli sgusciati (isteğe bağlı)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 682.8 mg
Protein 14.5 g
Kalori 1975 kJ / 472 kcal
Yağ 23 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 11.7 g
Karbonhidrat 54.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...