Canederli agli spinaci

Canederli agli spinaci

3.8 41 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 250 g di pane raffermo a dadini
  • 200 g di latte intero tiepido
  • 1250 g di acqua
  • 400 g di spinaci freschi
  • 60 g di cipolla bianca a pezzi
  • 70 g di burro di cui 30 g a pezzi e 40 g fuso
  • 2 uova medie
  • 25 g di farina tipo 00
  • 50 di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 2 - 3 steli di erba cipollina fresca tritati

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 633.9 mg
Protein 19.1 g
Kalori 2042 kJ / 488 kcal
Yağ 23.5 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 12.8 g
Karbonhidrat 53.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...