Risotto carciofi e speck

Risotto carciofi e speck

4.5 107 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck a cubetti
  • 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) e a spicchi
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 740 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 30 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 824.8 mg
Protein 17.8 g
Kalori 2199 kJ / 525.5 kcal
Yağ 22.9 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 7.2 g
Karbonhidrat 66.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...