Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g løg, halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
- 40 g vegetabilsk olie
- 500 g kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben, skåret i stykker (2 cm)
- 400 g blandede peberfrugter, skåret i stykker (2 cm)
- 200 g vand plus 1-2 spsk og ekstra til at koge ris
- 200 g tomater, skåret i stykker
- 1 tsk stærk paprika
- ½ tsk sød paprika
- 1 tsk basilikum, tørret
- 1 tsk oregano, tørret
- 1 tsk havsalt plus ekstra efter smag og til kogning af ris
- ¼ tsk sort peber, stødt plus ekstra efter smag
-
1
hønsebouillon, terning (til 0,5 l), smuldret
veya 1 teske med top hønsebouillon -
20
g tyrkisk rød peberpasta, mild (fx biber salçasi)
veya 20 g tomatpure - 250 g ris
- vand
- havsalt
- 20 g majsmel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r786915