Chiffon cake alla zucca

Chiffon cake alla zucca

3.6 19 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
12 fette

Malzemeler

Purea di zucca
  • 200 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
  • 80 g di acqua
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
Impasto
  • 3 uova i tuorli e gli albumi separati
  • 8 g di cremor tartaro
  • 160 g farina tipo 0
  • 160 g di zucchero di canna
  • 2 pizzichi di vaniglia burbon in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 80 g di olio di riso
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
  • 15 g di amaretti (isteğe bağlı)
  • 20 g zucchero

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 84.3 mg
Protein 3.4 g
Kalori 789.2 kJ / 188.6 kcal
Yağ 8.1 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 1.1 g
Karbonhidrat 27.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...