Ravioli ai funghi porcini

Ravioli ai funghi porcini

4.8 12 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 3sa
8 porzioni

Malzemeler

Pasta fresca
  • 300 g di semola di grano duro
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di pangrattato
Ravioli
  • 50 g di burro
  • 2 rametti di salvia fresca

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 274.6 mg
Protein 13.5 g
Kalori 1422.6 kJ / 340 kcal
Yağ 16.8 g
Lif 92 g
Doymuş Yağ 6 g
Karbonhidrat 35.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...