Funghi ripieni di salsiccia

Funghi ripieni di salsiccia

4.5 39 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 600 g di funghi champignon
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di salsiccia
  • 1 uovo
  • 15 - 20 g di pangrattato
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 711.2 mg
Protein 13.3 g
Kalori 1063.8 kJ / 254.3 kcal
Yağ 20.7 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 6.2 g
Karbonhidrat 3.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...