Torta di riso alla cannella

Torta di riso alla cannella

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa
16 porzioni

Malzemeler

Base
  • 100 g di frutta secca mista sgusciata (ad es. mandorle, anacardi, noci, nocciole...)
  • 80 g di fiocchi di avena
  • 80 g di datteri denocciolati
  • 40 g di olio di cocco
Ripieno
  • 100 g di datteri denocciolati
  • 1400 g di acqua
  • 270 g di crema di mandorle
  • 6 - 8 limoni solo la scorza (senza la parte bianca), a listarelle
  • 1 stecca di cannella
  • 250 g di riso a chicco corto
  • 1 pizzico di sale
  • 8 g di gelatina in fogli
  • 1 - 2 cucchiaini di cannella in polvere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 133.2 mg
Protein 7.8 g
Kalori 1175 kJ / 281 kcal
Yağ 15.6 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 3.6 g
Karbonhidrat 31.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...