Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)

Focaccia uva e Taleggio (senza glutine)

3.0 2 değerlendirme
Hazırlık 1sa 10 dk
Toplam 1sa 40 dk
8 porzioni

Malzemeler

  • 270 - 280 g di acqua
  • 10 g zucchero
  • 1 - 2 g di lievito di birra disidratato
  • 250 g di farina senza glutine per pane
  • 50 g di farina di riso
  • 55 g di olio di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino di gomma xantana
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 acini di uva
  • 100 g di Taleggio a piccoli pezzi
    Brie (formaggio francese), a piccoli pezzi
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 pizzico di fiocchi di sale (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 579 mg
Protein 4.1 g
Kalori 1033 kJ / 247 kcal
Yağ 9.6 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 2.9 g
Karbonhidrat 33.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...