Tiella di Gaeta con scarola e olive

Tiella di Gaeta con scarola e olive

4.6 57 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
6 porzioni

Malzemeler

Impasto
  • 5 g di zucchero
  • 1470 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina tipo 0
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 200 g di semola di grano duro
  • 30 g di succo di limone
Ripieno
  • 2 scalogni a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pezzo di peperoncino rosso
  • 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
  • 1 - 2 pizzichi sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 olive nere denocciolate di Gaeta
Terminare la preparazione
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 803.9 mg
Protein 10 g
Kalori 1502.8 kJ / 359.2 kcal
Yağ 14.3 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 50.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...