Erbazzone reggiano

Erbazzone reggiano

4.7 28 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
6 porzioni

Malzemeler

Impasto
  • 50 g lardo
    50 g di burro
  • 200 g di acqua
  • 450 g farina
  • 1 cucchiaini rasi di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 100 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 800 g di bietole le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
  • 700 g di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
  • 100 g pancetta
  • 120 g di cipollotti a pezzi
  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 23.7 g
Kalori 2402 kJ / 574 kcal
Yağ 26 g
Lif 6.7 g
Karbonhidrat 65.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...