Penne pisellini, funghi e speck

Penne pisellini, funghi e speck

4.0 24 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • ½ scalogno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck tirolese a cubetti o a strisce
  • 120 g di piselli surgelati
  • 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
  • 1 pizzico di pepe, macinato fresco
  • 700 g di acqua
  • 1 - 2 cucchiaini di sale
  • 350 g di pasta secca, tipo penne (o altra pasta corta)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 23.3 g
Kalori 1929 kJ / 461 kcal
Yağ 12.1 g
Lif 3.6 g
Karbonhidrat 68.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...