Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

4.5 18 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 6sa
10 porzioni

Malzemeler

Pavlova
  • 250 g di zucchero
  • 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino di aceto bianco
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
  • 200 g di lamponi
    200 g di lamponi surgelati
  • 100 g di zucchero
  • 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
  • 500 g di panna (30-40% di grassi)
  • 1 melagrana i chicchi
  • 2 - 4 fichi (isteğe bağlı) in quarti
  • 2 rametti di mentuccia le foglie lavate

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 54.4 mg
Protein 4.1 g
Kalori 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Yağ 19.1 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 11.5 g
Karbonhidrat 45.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...