Pappardelle al ragù di cinghiale

Pappardelle al ragù di cinghiale

4.7 29 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 2sa
4 porzioni

Malzemeler

Pappardelle
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di cinghiale
  • 70 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 60 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di carne di cinghiale a tocchetti piccoli
  • 70 g di vino rosso
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di acqua

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1052.4 mg
Protein 44.2 g
Kalori 2987 kJ / 714 kcal
Yağ 32.1 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 4.6 g
Karbonhidrat 63.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...