Cihazlar ve Aksesuarlar
Sambal petai udang
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
3 porsi
Malzemeler
-
minyak goreng50 g
-
bawang merah80 g
-
siung bawang putih4
-
kemiri5
-
terasi20 g
-
cabai kering dibilas, direndam, dan biji dibuang10
-
bawang bombai (berkisar 1 bombai), iris-iris100 g
-
petai dikupas100 g
-
garam1 jumput
-
gula20 g
-
udang utuh ukuran sedang, dibersihkan dan kulit dibuang200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsi
Protein
20 g
Kalori
1583 kJ /
378 kcal
Yağ
23 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
23 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Buku Masak Dasar
173 Tarif
Uluslararası
Uluslararası