Cihazlar ve Aksesuarlar
Saus béarnaise
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
4 porsi
Malzemeler
-
bawang merah potong bagi dua50 g
-
tarragon, segar daun saja1 tangkai
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (disarankan tarragon vinegar)1 sdm
-
mentega tawar potong kecil-kecil200 g
-
kuning telur4
-
garam1 sdt
-
lada hitam bubuk1 jumput
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsi
Protein
15 g
Kalori
7666 kJ /
1833 kcal
Yağ
192 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Buku Masak Dasar
173 Tarif
Uluslararası
Uluslararası