Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g air
- 350 g kentang, potong kecil-kecil (3-4 cm)
- 1 ½ sdt garam
- 350 g sayuran (contoh: asparagus, kembang kol dalam kuntum, wortel), potong kecil-kecil
- ¼ sdt bubuk lada hitam, sesuai selera
- 2 ikan trout segar utuh, tanpa isi perut dan tanpa sisik (masing-masing berkisar 220 g)
- 2 lemon (termasuk lemon untuk penyajian)
Saus hollandaise
- 100 g mentega, unsalted, potong kecil-kecil
- 4 kuning telur
- 50 g white wine
- 10 g jus lemon, baru diperas
- ½ sdt garam
- ¼ sdt bubuk lada hitam, sesuai selera
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r749639