Vellutata di porri, funghi e pancetta

Vellutata di porri, funghi e pancetta

4.6 149 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 120 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di funghi champignon freschi a fette
    200 g di funghi porcini freschi, a fette
  • 400 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • pepe nero macinato a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 548.7 mg
Protein 10.1 g
Kalori 946.8 kJ / 226.3 kcal
Yağ 16 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 3.9 g
Karbonhidrat 10.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...