Vellutata di porri, funghi e pancetta
TM5 TM6

Vellutata di porri, funghi e pancetta

4.7 (113 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 120 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di funghi champignon freschi a fette
    veya 200 g di funghi porcini freschi a fette
  • 400 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • pepe nero macinato, a piacere

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
946.8 kJ / 226.3 kcal
Protein
10.1 g
Karbonhidrat
10.8 g
Yağ
16 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Lif
2.8 g
Sodyum
548.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r736835