Torta di Pasqua al formaggio umbra

Torta di Pasqua al formaggio umbra

4.4 57 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa
8 fette

Malzemeler

  • 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 3 uova
  • 280 g di farina manitoba
  • 50 g di burro fuso
  • 5 g di sale
  • 50 di Gruviera a cubetti
  • 20 g di Gruviera a cubetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 398.7 mg
Protein 14.3 g
Kalori 1208.6 kJ / 288.9 kcal
Yağ 14.2 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 8.3 g
Karbonhidrat 27.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...