Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) a spicchi
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 800 - 820 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 20 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1930 kJ / 461.3 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 132.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r700168