Risotto ai carciofi

Risotto ai carciofi

4.5 330 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 40 g di scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) a spicchi
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 - 820 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 20 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 132.1 mg
Protein 10.6 g
Kalori 1930 kJ / 461.3 kcal
Yağ 17.9 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 91 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...