Tagliatelle verdi con ragù di culatello

Tagliatelle verdi con ragù di culatello

3.8 10 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porzioni

Malzemeler

Tagliatelle verdi
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g di farina di semola di grano duro rimacinata
  • 70 g di spinaci freschi in foglia lavati
  • 2 uova
  • 15 g olio extravergine di oliva
Ragù di culatello
  • 200 g di Culatello a fette
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 40 g di vino bianco secco
  • 250 g brodo di carne
    250 g di acqua, + 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 4.3 mg
Protein 20.7 g
Kalori 2244.6 kJ / 536.5 kcal
Yağ 23.1 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 4.9 g
Karbonhidrat 59 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...