Baccalà alla veneziana con polenta

Baccalà alla veneziana con polenta

4.6 96 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 2100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1 cucchiaio di sale grosso

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 porzioni

Protein 164.8 g
Kalori 15242 kJ / 3643 kcal
Yağ 196.7 g
Lif 13 g
Karbonhidrat 323.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...