Capesante ai funghi porcini

Capesante ai funghi porcini

4.7 20 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 230 g di vino bianco
  • 170 g di acqua
  • 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
  • 200 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g farina
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di burro
  • 30 g di pangrattato

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 4 porzioni

Protein 67.9 g
Kalori 4276 kJ / 1022 kcal
Yağ 47.5 g
Lif 3.2 g
Karbonhidrat 86.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...