Cihazlar ve Aksesuarlar
Filetti di rombo in salsa di noci
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 30 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
80 g olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
-
600 g di filetti di rombo
-
500 g di acqua
-
30 g di gherigli di noci
-
20 g di pinoli
-
1 spicchio di aglio
-
½ cucchiaio di aceto di vino bianco
-
1 pizzico di sale
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porzioni
Protein
108.5 g
Kalori
6799 kJ /
1625 kcal
Yağ
128.2 g
Karbonhidrat
9.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Secondi di pesce
50 Tarif
İtalya
İtalya