Parmigiana di finocchi (vegan)

Parmigiana di finocchi (vegan)

4.6 58 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di pane a pezzi
  • 20 g di anacardi tostati, non salati
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 100 g di formaggio vegano
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di cipolle a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 900 g di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
  • 600 g di pomodoro in scatola
  • 10 foglie di basilico fresco + q.b.
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 1 - 2 pizzichi di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 6 porzioni

Sodyum 4356 mg
Protein 33 g
Kalori 5669.3 kJ / 1355 kcal
Yağ 79 g
Lif 46 g
Doymuş Yağ 9 g
Karbonhidrat 155 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...