Cihazlar ve Aksesuarlar
Pincho de pulpo en salsa a la cerveza
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 raciones
Malzemeler
-
1 pulpo congelado descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
-
330 g de cerveza
-
3 - 4 dientes de ajo
-
40 g de aceite de oliva virgen extra
-
1 cucharada de orégano seco
-
1 cucharadita de pimentón
-
1 cucharada de vinagre
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 ración
Sodyum
913.6 mg
Protein
38.8 g
Kalori
1059 kJ /
253 kcal
Yağ
8.9 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Revista Thermomix nº 146
75 Tarif
İspanya
İspanya