Lasagnetta con zucca e funghi

Lasagnetta con zucca e funghi

4.8 5 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa 15 dk
4 porzioni

Malzemeler

Lasagnetta
  • 200 g farina
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 300 g di acqua + q.b.
  • 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
  • 30 g di porro a rondelle sottili (2 mm)
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 2 spicchi di aglio
  • 200 g di funghi champignon cremino a metà
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 0.4 mg
Protein 16.3 g
Kalori 2028 kJ / 484.8 kcal
Yağ 25.3 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 5.8 g
Karbonhidrat 50.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...