Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

3.7 64 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 porzione

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli tempo di cottura 14-15 minuti (vedere consigli)
  • 50 g di brandy
  • 260 g di chicchi di melagrana
  • 820 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di Gorgonzola a tocchetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1 mg
Protein 16.5 g
Kalori 2382.8 kJ / 569.5 kcal
Yağ 18.5 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 11.3 g
Karbonhidrat 76.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...