Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

4.1 19 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 6sa 20 dk
4 porzioni

Malzemeler

Seppioline coi piselli
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di seppioline intere, pulite
  • 200 g di piselli in scatola sciacquati e sgocciolati
Polenta
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1600 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
    25 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 2273.3 mg
Protein 36.2 g
Kalori 3214.3 kJ / 768.3 kcal
Yağ 27.8 g
Lif 5.9 g
Doymuş Yağ 7.9 g
Karbonhidrat 92.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...