Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

3.3 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 20 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1000 g di acqua
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 800 g di anatra le cosce con osso e pelle
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
  • 10 g di zucchero di canna
  • 30 g di burro
  • 50 g di vino rosso

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 76.3 mg
Protein 18.6 g
Kalori 933 kJ / 223 kcal
Yağ 12.2 g
Lif 93 g
Doymuş Yağ 6.2 g
Karbonhidrat 7.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...