Jambon persillé

Jambon persillé

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 100 g di carota a pezzi
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 1500 g di acqua
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di coscia di maiale con il grasso
  • 1 pizzico di pepe
  • 120 g di vino bianco
  • 2 cucchiaini di aceto
  • 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1196.5 mg
Protein 48.1 g
Kalori 2011.5 kJ / 480.8 kcal
Yağ 25.7 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 9.3 g
Karbonhidrat 6.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...