Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana

Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana

3.4 7 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 2sa 40 dk
12 porzioni

Malzemeler

Pasta choux
  • 250 g di acqua
  • 100 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di farina tipo 00
  • 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 300 g di latte intero
  • 3 tuorli
  • 30 g di amido di mais
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di burro a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
  • chicchi di melagrana
  • grani di pepe rosa

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 188.9 mg
Protein 8.1 g
Kalori 1116.4 kJ / 266.8 kcal
Yağ 20.2 g
Lif 168.8 g
Doymuş Yağ 11.8 g
Karbonhidrat 13.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...