Petto d’anatra con pere e nocciole

Petto d’anatra con pere e nocciole

3.7 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di nocciole tostate
  • 20 g di olio di riso
  • 2 pere a cubetti (1 cm)
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1700 g acqua
  • 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 porzioni

Sodyum 4 mg
Protein 77.7 g
Kalori 5527.1 kJ / 1321 kcal
Yağ 90.6 g
Lif 13.2 g
Doymuş Yağ 21.8 g
Karbonhidrat 56.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...