Osso-buco cuisson lente

4.3 157 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 25 g d'huile d'olive
  • 800 - 1000 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
  • 20 g de farine
  • 500 g de tomates épluchées et coupées en quatre
  • 1 branche de céleri coupée en morceaux
  • 100 g de vin blanc sec
  • 35 g de concentré de tomate
  • ½ c. à café de zeste d'orange non traitée râpé
  • 1 bouquet garni
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 278 mg
Protein 48.6 g
Kalori 1676 kJ / 400.6 kcal
Yağ 12.4 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Karbonhidrat 18.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...