Scarpazza sarzanese

Scarpazza sarzanese

4.3 10 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
8 porzioni

Malzemeler

Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di bietole, le foglie lavate
  • 400 g di foglie di borragine lavate
  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di porri a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
  • 200 g di acqua
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di farina tipo 0

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1322.7 mg
Protein 28.1 g
Kalori 2770 kJ / 661.6 kcal
Yağ 36.4 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 12.6 g
Karbonhidrat 56.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...