Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto burrata e piselli
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
60 g di porri la parte bianca a pezzi
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
160 g di piselli freschi sgranati
-
970 g di acqua
-
320 g di riso Carnaroli
-
60 g di vino bianco
-
250 g di burrata a pezzi
-
1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
-
1 cucchiaino di sale
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
14.6 g
Kalori
2431 kJ /
581 kcal
Yağ
27.1 g
Lif
3.7 g
Karbonhidrat
67.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
È primavera
25 Tarif
İtalya
İtalya
Risotti estivi
10 Tarif
İtalya
İtalya