Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi

Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi

4.5 30 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 500 g di acqua
  • 500 g di vongole, fresche e pulite
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 250 g di cous cous precotto a grana media
  • 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 20 g di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
  • olio extravergine di oliva a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 579 mg
Protein 34.3 g
Kalori 1494.7 kJ / 357 kcal
Yağ 11.7 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 1.7 g
Karbonhidrat 26.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...