Cihazlar ve Aksesuarlar
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porzioni
Malzemeler
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
2 pizzichi di pepe nero macinato
-
800 g di costolette di agnello
-
1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
-
350 g di latte
-
100 g di spinaci baby freschi
-
30 g di burro a pezzi
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
49.6 g
Kalori
2476.8 kJ /
592 kcal
Yağ
20.6 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
47.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
È primavera
25 Tarif
İtalya
İtalya