Cihazlar ve Aksesuarlar
Fraisier
Hazırlık 1sa
Toplam 4sa
10 rebanadas
Malzemeler
Genoise de almendras
-
4 huevos
-
120 g de azúcar refinada
-
25 g de mantequilla
-
120 g de harina de trigo
-
25 g de harina de almendras
Mousseline
-
1 vaina de vainilla
-
50 g de azúcar refinada
-
250 g de leche
-
25 g de fécula de maíz
-
2 huevos chicos
-
100 g de mantequilla sin sal
Montaje
-
150 g de mazapán de almendras verde
-
200 g de fresas
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 rebanada
Protein
3.8 g
Kalori
850.5 kJ /
202.5 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
20.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
REPOSTERÍA
64 Tarif
Meksika
Meksika