Farfalle ai sapori di Sicilia

Farfalle ai sapori di Sicilia

4.5 85 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di mandorle pelate
  • 5 foglie di basilico fresco lavate
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 filetti di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 5 olive nere denocciolate
  • 10 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 4 pomodori secchi a pezzi
  • 10 pomodorini ciliegia in quarti
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 800 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 350 di pasta secca tipo farfalle

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 12.3 g
Kalori 1786 kJ / 427 kcal
Yağ 10 g
Lif 4.8 g
Karbonhidrat 71.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...