Tortiglioni in salsa eoliana

Tortiglioni in salsa eoliana

4.1 38 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di capperi sotto sale sciacquati e sgocciolati
  • 100 g di mandorle pelate
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 50 g di olive verdi denocciolate
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 8 pomodori ciliegino a cubetti
  • 350 g di pasta tipo tortiglioni
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 3 foglie di basilico fresco lavate
  • 1 pizzico di peperoncino in polvere
  • 3 foglie di menta fresca lavate

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 16.4 g
Kalori 2707 kJ / 647 kcal
Yağ 35.2 g
Lif 7.2 g
Karbonhidrat 66.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...