Burgenländische Krautsuppe mit Speck

4.8 788 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2 - 3
  • Speckwürfel
    100 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Paprikapulver, edelsüß
    2 EL
  • Paprikapulver, rosenscharf
    1 TL
  • Kümmel, ganz
    1 TL
  • Weißkraut Strunk entfernt, in Stücken
    400 g
  • Butterschmalz
    20 g
  • Wasser
    700 g
  • Salz
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Essig
    1 Spritzer
  • frische Petersilie
    4 Stängel
  • Maisstärke
    1 EL
  • Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
    50 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 537 mg
Protein 4 g
Kalori 752 kJ / 180 kcal
Yağ 15 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 10 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...