Cihazlar ve Aksesuarlar
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
Hazırlık 35 dk
Toplam 55 dk
4 Portionen
Malzemeler
-
Kohlrabi (ca. 600-750 g)3
-
heurige Erdäpfel600 g
-
Wasser500 g
-
Salz etwas mehr für die Erdäpfel1 ½ TL
-
frische Petersilie½ Bund
-
frische Dille½ Bund
-
Butter40 g
-
Knackwürste4 Stück
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Öl1 EL
-
Maisstärke1 ½ EL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Sauerrahm100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Sodyum
2044 mg
Protein
20 g
Kalori
2872 kJ /
687 kcal
Yağ
50 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
21 g
Karbonhidrat
42 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
So genießt Österreich II
73 Tarif
Avusturya
Avusturya