Cheesecake al cannolo siciliano

Cheesecake al cannolo siciliano

4.2 26 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 8sa 55 dk
8 porzioni

Malzemeler

Base biscotto
  • 110 g di biscotti, tipo digestive
  • 110 g di cialde per cannoli a pezzi
  • 80 g di burro morbido
Crema
  • 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 400 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
  • 150 g di zucchero di canna
  • 30 g di gocce di cioccolato
  • 80 g di cialde per cannoli spezzettate
Terminare la preparazione
  • 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 3 cialde per cannoli mignon
  • 40 g di pistacchi tritati
  • 1 - 5 ciliegie candite

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 9.7 g
Kalori 2736 kJ / 654 kcal
Yağ 42.2 g
Karbonhidrat 58.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...